Liikuntaan panostaminen on investointi tulevaisuuteen

Taloudellisen laskusuhdanteen aikana nousee esille arvokeskustelu julkisista, yksityisistä ja yksilötason taloudellisista valinnoista. Terveyden näkökulma on arvokeskustelussa usein paalupaikalla, hyvä näin. Kakkostyypin diabetes, sydän- ja verisuonisairaudet, tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet sekä yhä yleistyvät masennussairaudet ovat yleistymässä. Yksilön kannalta sairastuminen on inhimillisesti katsottuna hyvin valitettavaa ja vaikutukset jokapäiväiseen elämään vahingollisia. Julkisen talouden ja työnantajan kannalta kyse on vakavista taloudellisista menetyksistä ja osaavan henkilöstön menettämisestä työelämästä. Terveyden ylläpito on meidän kaikkien yhteinen asia. Liikunta on yksi keskeinen terveyttä edistävä mahdollisuus meille kaikille.  

 

Hiihtoloman aika tarjoaa perheille mahdollisuuden harrastaa yhdessä liikuntaa. Nautitaan yhdessäolosta, luonnosta ja liikunnasta.

 

Marko Ahtiainen, Janakkala

liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja  

Jätä kommentti

css.php