Taloustalkoot

Janakkalan kunta on ollut muuttovoittoinen jo pitkään. Edellisessä valtuuston kokouksessa tehtiin aloite, jossa kiinnitettiin huomiota kunnan palveluiden riittävyyteen asukasmäärän noustessa. Nyt olevan voimakkaan taloudellisellisen taantuman aikana on hyvä aika pysähtyä pohtimaan palveluiden riittävyyttä suhteessa asukasmäärään. Rekennusinvestointien kulujen laskiessa ja toisaalta taloudellisen taantuman aikana on, hyvä miettiä, voimmeko aikaistaa investoiteja.

Harkintaa tule tehdä huolellisesti. Investoinnit eivät saa lisätä merkittävästi käyttökustannuksia myöhempinä vuosina. Toisaalta investoinneilla pitää pistyä tukemaan paikallista työllisyyttä. Taloudellinen taantuma on suuri haaste, mutta toisaalta mahdollisuus.

Marko Ahtiainen

Kunnanvaltuuston jäsen

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja  

 

    

Jätä kommentti

css.php